Kleine feestzaal huren

Zaal huren bij Luxe Vakantie Friesland

Wilt u voor een speciale gelegenheid een zaal afhuren in de buurt van Joure? Wij hebben de perfecte locatie voor uw feestje, jubileum, pensioen of receptie. 
 
Wij verhuren al jaren vakantiehuizen op het Friese platteland en sinds 2020 is hier een groepsruimte bijgekomen die we beschikbaar stellen voor zaalverhuur. Via de A6 en de A7 is ons bedrijf gemakkelijk en snel te bereiken. Bekijk hier voor meer foto’s van de ruimte en klik hier voor contact met ons. 

Een kleine feestzaal huren was nog nooit zo gemakkelijk. 

 

Online een kleine feestzaal huren

Heeft u een datum in gedachten? Bekijk onze agenda voor beschikbaarheid en neem contact met ons op. U kunt een mail sturen naar: info@luxevakantiefriesland.nl of ons bellen op: 0513412864 (beschikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur).

Feestzaal voor elk type feest

Gaat u met pensioen of gaat u met vervroegd pensioen? Bent u van plan te trouwen en zoekt u een locatie voor uw bruiloftsdiner? Misschien wel een mooie lunch locatie? Of wilt u uw 50 jarig huwelijk vieren? Misschien bent u wel 25 jaar getrouwd en wilt u een zaal huren? Of zit u te denken aan het houden van een receptie en zoekt u een kleine zaal?  
 
Stop met zoeken, u hebt ons gevonden! Onze kleine feestzaal biedt ruimte aan 15 tot maximaal 40 personen en heeft eigen sanitaire voorzieningen (dames-, herentoilet en urinoir). De totale oppervlakte is 200 m2 en is af te huren voor een dagdeel of een gehele dag. Maar wat heeft onze kleine feestzaal allemaal nog meer?

  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid 
  • Indoor speelkamer 
  • Keuken met kookeiland 
  • Professionele spoelkeuken 
  • 85 inch TV met USB/HDMI aansluiting en Sonos geluidsbalk 
  • Speeltuin met trampoline, schommel, glijbaan.
  • Onbeperkt koffie/thee en water 
  • Gratis draadloos internet 
  • De feestzaal bevindt zich op een goede locatie, tussen de A6 en A7. 
Zaal huren met eigen drank en eten 

Feestzaal huren met eigen keuken

Onze keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een combi-oven, oven, inductieplaat, genoeg koel-vriesruimte, biertap, genoeg kastruimte en de spoelkeuken zorgt ervoor dat alle vaat snel aan de kant is. U kunt deze prachtige kleine feestzaal huren, maar u regelt het eten en drinken zelf. Wij hebben hele goede ervaringen met Slagerij Veldman.

Wat kost deze kleine feestzaal? 

Kosten kleine feestzaal huren

Of u de kleine zaal wilt huren voor een jubileum, receptie, lunch of diner maakt voor ons niets uit. De zaal is af te huren voor 4 uren of 8 uren.

Het tarief voor 4 uren is 12,50 euro per persoon en 75 euro schoonmaakkosten incl. BTW. 
Het tarief voor 8 uren is 20,00 euro per persoon en 75 euro schoonmaakkosten incl. BTW. 
(Met een minimum van 10 personen).
 
U kunt zelf bepalen welke uren op de dag u deze zaal gaat huren, maar de tijd eindigt in alle gevallen om 21.00 uur. Dit in verband met de rust die wij willen garanderen op ons terrein.