Foto impressie


De groepsruimte

Hierdoor willen wij onze groepen een impressie geven van onze groepsruimte met faciliteiten die u kan verwachten.

Familieweekend accommodatie
De luxe groepsaccommodatie voor 20 personen is gesitueerd op een ruim terrein en van alle gemakken voorzien.
Vooral de grote ruimte in onze groepsaccommodatie is een groot succes. Met zijn hoge, schuine, houten plafond en strakke inrichting geeft de groepsruimte gelijk sfeer.

Luxe Groepsaccommodatie
Er is tijdens het inrichten gedacht aan comfort en luxe. Alles om te genieten in de groepsruimte tijdens uw familie- vriendenweekend. Er staan vier eettafels (8-10 personen per tafel) en een grote TV (85 inch) die o.a. gebruikt kan worden voor tv kijken, quizzen, presentaties en nog veel meer. Verder zorgt de aangesloten Sonosbalk voor goede geluidskwaliteit en daarnaast bevindt zich ook over de gehele vloer vloerverwarming.

Groepsaccommodatie 30 personen
Ook voor groepen van 30 personen is het ideaal om met uw familie te eten of spelletjes te spelen in onze groepsruimte. Zo kunnen er maximaal 36 personen in onze Groepsaccommodatie Friesland verblijven. De accommodatie is speciaal gemaakt voor het verhuren van grote groepen.

Vakantiehuizen groepen
Op deze link vindt u nog meer informatie over de vakantiehuizen, want op ons terrein staan de huizen apart van de groepsruimte.

Groepsaccommodatie met hottub
Het enige wat je nodig hebt is water, hout en vuur, want daarna is het genieten in de houtgestookte hottub. Eenmaal in de hottub heb je uitzicht over de Friese weilanden, zo vanuit de achtertuin van je accommodatie. Wat een heerlijke plek om tot rust te komen.

Unieke groepsaccommodatie
Bij Groepsaccommodatie Friesland krijgt u extra veel privacy, doordat de vakantiehuizen apart op het terrein staan. Dat wil zeggen, de groepsruimte is een gezamenlijk verblijf, maar hebt u behoefte aan stilte en eventjes alleen zijn? Dan heeft u uw eigen vakantiehuis met eigen slaapkamer en sanitair.

Speelruimte

Kindvriendelijke speelruimte
Hier ziet u een kleine foto impressie van onze kindvriendelijke speelruimte. In onze groepsruimte hebben we gekozen voor een indoor speelruimte en dit is een groot succes. De speelruimte in onze accommodatie heeft een pooltafel (vanaf 12 jaar), airhockey (7ft), voetbaltafel en bouwblokken/poppenhuis/speelkeukentje. Kortom, een ruimte met speelgoed waar ieder kind bij ieder weertype heerlijk kan spelen.

Keuken

Kookeiland met bar
We zijn trots op onze keuken met bar en biertap (zie hierboven – foto impressie). Zo heeft de open keuken een kookeiland met aan de ene kant een inductieplaat (4 pits) en aan de andere kant een bar. De keuken is compleet ingericht met zowel een oven, combimagnetron, biertap, koelkast/vrieskist als een koel-vriescombinatie.

Spoelkeuken
In de aangrenzende spoelkeuken bevindt zich een spoeltafel met voorspoeldouche. De industriële vaatwasser is gereed in 120 seconden, omdat een snelle vaat ideaal voor gezinnen is waarbij de vaat snel aan de kant moet.

Koken of bezorgen
De maaltijden kunt u laten bezorgen of u kiest ervoor om zelf te koken. Oftewel, alles is mogelijk met uw gezelschap (van bijvoorbeeld 25 personen). En vergeet niet na het eten een fijn, koud pilsje te drinken aan de bar.

Terras

Terras op het zuiden
Middenin de Friese natuur staan onze vakantiehuizen. Zo komt u via de schuifdeuren in de groepsruimte uit op het terras. Het terras is gericht op het zuiden en op de speeltuin (kindvriendelijk terras) zodat u de gehele dag van de zon kan genieten.

Barbecueën
Tijdens het barbecueën in de kapschuur kunt u genieten van de avondzon. Bij Groepsaccommodatie Friesland zijn zelfs de avonden sfeervol (bijzondere verlichting). Kortom, u kunt optimaal genieten met uw gezelschap.

Wasserette

Naast de ingang van de groepsruimte bevindt zich een deur naar onze wasserette. Hier staan twee wasmachines en drogers die de gasten gratis mogen gebruiken.

Toegankelijk voor rollator en rolstoel

De groepsruimte is prima te betreden met een rolstoel of rollator, zo ook binnen in de groepsruimte waar alles gelijkvloers is. Het terras is via de groepsruimte prima te bereiken voor rolstoelers of gebruikers van een rollator. Voor gasten die wat slecht ter been zijn adviseren wij huisje Simmertwirre of Reidkraach. Wilt u echt een goede impressie? Dan bent u altijd welkom om een afspraak te maken en dan leiden wij u graag rond.

Overnachten

Teambuilding/personeelsuitje
Onze Groepsaccommodatie Friesland is bijzonder geschikt voor teambuilding of voor uw personeelsuitje. Combineer vergaderen en overnachten door te slapen in je eigen vakantiehuis en gezamenlijke activiteiten in de groepsruimte plaats te laten vinden.

Boxspringbedden
De vijf vakantiehuizen beschikken over 16 slaapkamers (voorzien van 2 boxspring bedden) met sanitair. Collega’s hebben extra veel privacy, doordat de vijf vakantiehuizen apart van elkaar staan. Zo kan ieder zich even heerlijk terugtrekken naar zijn/haar eigen vakantiehuis.

“Slapen is reizen naar de wereld van jouw dromen”

Plattegrond

Om te ontdekken waar alles zich bevindt op ons terrein, bekijk hier onze plattegrond.